1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Kahraman Ve Ünlü Ailelerinin En Mutlu Günleri

Kahraman Ve Ünlü Ailelerinin En Mutlu Günleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahraman Ve Ünlü Ailelerinin En Mutlu Günleri

Alper Ve Esen Bir ömür boyu birlikte yaşamaya varız dedi…

İlçemiz Eşraflarından ve Gazi Süleyman Paşa mahalle muhtarı Yaşar-Yıldız  Kahraman çiftinin yakışıklı oğulları Alper ile yine ilçemiz halkından Kemalettin Ünlü-Leyla Uzun Çiftinin kıymetli kızları Esen dün akşam Akyazı Yakıcı Garden düğün salonunda düzenlenen cemiyet sonrası dünya evine girdiler.

Alper ve Esen çiftinin nikahını Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan kıyarken evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti ve genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Kahraman ve Ünlü aileleri de bu özel günlerine gerek mazeretleri nedeni ile katılamayıp arayn soran herkese ve iştirak eden tüm konuklara teşekkür ettiler.

Muhtar Yaşar Kahraman;Evlatlarımız Alper ve Esengül’ün düğün merasimine katılarak bizleri onurlandıran, katılamayarak arayan soran mutlu günümüzde yanımızda olup sevincimizi paylaşan, Sakarya Büyükşehir belediye başkanımız, Akyazı belediye başkanımız ve protokol mensuplana, siyasi parti, meslek, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, Muhtarlarımıza, dostlarımıza ve akrabalarımıza sonsuz şükran ve minnet duygularımızla teşekkür ediyoruz…

Akyazı Havadis haber ailesi olarak genç çiftimizi tebrik eder mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini diliyoruz.

Kahraman Ve Ünlü Ailelerinin En Mutlu Günleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir