1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Arazi anlaşmazlığında Kan döküldü 1 ölü 6 yaralı

Arazi anlaşmazlığında Kan döküldü 1 ölü 6 yaralı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arazi anlaşmazlığında aile savaşı: 1 ölü, 6 yaralı
Sakarya’nın Hendek ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle 6 yıldır aralarında husumet bulunan akrabalar barışmak için bir araya geldiklerinde kavga çıktı. Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada ortalık savaş alanına dönerken, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. 10 kişi gözaltına alındı.
BARIŞMAK İÇİN TOPLANTI YAPTILAR
Olay dün saat 17.00 sıralarında, Hendek Hamitli Mahallesi’nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında sorunlar bulunan akrabalar sorunu çözmek ve barışmak için bir araya geldi. 6 yıldır süren sorunun konuşulduğu sırada sinirler gerildi. Tartışmalar alevlenince kavga çıktı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada Mehmet Ayar (33), Emine A. (40), S.A. (45) H.A. (37), A.A. (43), A.A. (40) ve R.A. (27) yaralandı. Haber verilmesi üzerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri aldıkları bıçak darbeleri ve sopa darbeleriyle yaralanan kişilere müdahalede bulundu.

HASTANEDE ÖNLEM ALINDI
Yaralanan 7 kişi Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yeni olayların yaşanmaması için polis ve jandarma ekipleri hastanede önlem aldı. Mahalleye ise çok sayıda jandarma komando gönderildi. Olaylar yatıştırıldı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Yaralanan Mehmet Ayar kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Emine A. ile S.A.’nın ise tedavileri devam ediyor.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Jandarma olayla ilgili olarak 10 kişiyi gözaltına alınırken, soruşturmayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.iha

 

Arazi anlaşmazlığında Kan döküldü 1 ölü 6 yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir