1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Neslihan Zeynep Çakıroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi dualarla hizmete açıldı

Neslihan Zeynep Çakıroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi dualarla hizmete açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neslihan Zeynep Çakıroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi, geniş bir katılımla ve dualarla açıldı.

Açılış törenimize katılarak bizi onurlandıran MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, MHP İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar, BBP İlçe Başkanı Naim Yolcu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve diğer seçkin davetlilere teşekkür ederiz.

*Muayenehanemizde Sunulan Hizmetler:*

– *Endodonti (Kanal Tedavisi):* Ağrılı diş problemleriniz için kanal tedavisi ile dişlerinizi korumak üzere buradayız. – *Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği):* Çocuklarınızın ağız ve diş sağlığını korumak için özel pedodonti hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. – *Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi:* Çene cerrahisi, diş çekimi ve implant gibi cerrahi ihtiyaçlarınız için uzman ekibimiz hizmetinizde. – *İmplant:* Diş eksikliklerinizi kalıcı ve estetik çözümlerle gidermek için implant uygulamaları sunuyoruz. – *Protez ve Estetik Diş:* Gülüşünüzü güzelleştirmek ve diş fonksiyonlarınızı geri kazanmak için protez ve estetik diş uygulamaları sunuyoruz. – *Ortodonti:* Dişlerinizi düzeltmek ve düzenlemek için çeşitli ortodonti hizmetlerimizle yanınızdayız.

Neslihan Zeynep Çakıroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sağlıklı ve parlak bir gülümseme için sizleri bekliyoruz!

*Adres:* Yunus Emre Mahallesi Ada Caddesi Şan İş Merkezi No: 252 A Akyazı/Sakarya   *İletişim:* 0539 325 9967

Sağlıklı gülüşler için bize katılın!

Neslihan Zeynep Çakıroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi dualarla hizmete açıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir