1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Hendek Oba Makarna’da patlama! Yaralılar var

Hendek Oba Makarna’da patlama! Yaralılar var

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oba Makarna’da patlama! Yaralılar var
Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan Oba Makarna fabrikasında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 20’den fazla kişinin yaralandığı, yaralananlardan 2’sinin ağır olduğu öğrenildi.
Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurulu Oba Makarna fabrikasında büyük bir patlama oldu. Yaralı işçiler mesai arkadaşları tarafından kurtarıldı. Bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

23 YARALI
Sakarya başta olmak üzere, Düzce ve Kocaeli’den de çok sayıda destek ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre 23 işçinin yaralandığı öğrenildi. Ekiplerin olay yerindeki müdahaleleri devam ediyor. Patlama sonrası fabrikasının çatısının yan tarafta bulunan makilik alana düştü. Yangının yayılma ihtimaline karşı itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

2 AĞIR YARALI
Patlamanın fabrika içinde yer alan silo bölümünde meydana geldiği öğrenildi. İçeriden çıkarılan yaralılardan 2’sinin ağır olduğu öğrenildi.

“İÇERİDE KALANLAR OLABİLİR”
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yaptığı açıklamada, “Patlama anında içeriden kaçan oldu. Ambulansla sevk edilen 12 yaralı var. Şimdilik çok kötü bir durum yok. İçeride kSakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlama nedeniyle yangını kontrol altına almaya çalıştıklarını belirterek, “Yangını kontrol altına almaya çalışıyoruz. Kontrol altına aldığımız yerlerden içeriye girip, kardeşlerimizi kurtarmaya çalışıyoruz. Patlama anında içeriden kaçanlar, kalanlar olmuş. Şuanda net bir sayı veremiyoruz” dedi.
alanlar olabilir” dedi.
“SAYI DAHA FAZLA OLABİLİR”
Ekiplerin müdahalelerinin sürdüğünü ifade eden Alemdar, “Arkadaşlarımızın çalışması devam ediyor. Bunların içerisinde yangından etkilenen, patlamanın sonucunda yaralanmış olanlar var, hastanelerimize sevk ediyoruz. Şuana kadar görmüş olduğumuz yanmalar var. Bunlarla ilgili de ilk tespitlerimize göre ciddi bir şey yok ama hastaneye gidildiğinde daha net bilgi alacağız. Ambulansla gönderdiğimiz 12 ama etrafta, ayakta tedavi olanlarla birlikte sayı daha fazla olabilir” diye konuştu.

Hendek Oba Makarna’da patlama! Yaralılar var
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir