1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Kıbrısta Kaza Yapan Akyazılı Doktor Ve Mimar kız kardeşlerden iyi haber geldi

Kıbrısta Kaza Yapan Akyazılı Doktor Ve Mimar kız kardeşlerden iyi haber geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’lı Doktor Ve Mimar kız kardeşlerden iyi haber geldi…

Bir dönem Akyazı ilçe sağlık müdürlüğünde  doktor olarak görev yapan ve yine bir doktor arkadaşlarının düğünü için   gittikleri Kıbrıs’ta kullandığı araçla kaza yapıp kardeşi ağır yaralanan doktor M.K., serbest bırakıldı.

Doktor M.K., kardeşi P.K. ile 22 Eylül’de  Kıbrıs Haspolat’ta yaşanan kazada,   Dr. Fazıl Küçük Caddesi üzerinde ZSY 167 plakalı aracıyla giden doktor M.K’nın kullandığı araç, S.H. idaresindeki JT 216 plakalı kamyonetle çarpıştı.   Kazada doktor M.K’nın kardeşi P.K. ağır yaralandı. Yaralı, , Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Kaza sonrası gözaltına alınan doktor M.K., 2 gün süre ile gözetim altında  kaldı.   Kardeşinin hayati tehlikeyi atlatması üzerine doktor M.K., serbest bırakıldı. Yaralı Mimar kız kardeşin tedavisine ise Türkiye’de devam edilmesine karar verildi.
Kaza yapan kardeşlerin İlçemiz esnaflarından Erhan Kaya’nın kızları oldukları öğrenilirken Ailesi ve sevenleri yaşanan olumlu  gelişmelerin ardından bir nebze olsun rahat nefes aldılar.

Haber ailemiz adına kazada yaralananlara Allah’tan acil şifalar dilerken ailelerine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kıbrısta Kaza Yapan Akyazılı Doktor Ve Mimar kız kardeşlerden iyi haber geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir