1. Haberler
  2. Akyazı Haberleri
  3. Akyazı’da Amatör Spor Haftası Coşkuyla Başladı

Akyazı’da Amatör Spor Haftası Coşkuyla Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da Amatör Spor Haftası Coşkuyla Başladı

 Akyazı’da Amatör Spor Haftası etkinlikleri Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediye Başkanlığı, Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Akyazı Gençlik Merkezinin ortaklaşa düzenlediği organizasyonla başladı. Çarşı içi mevkiinde toplanan sporcular ve antrenörler tarafından Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksine kadar kortej yürüyüşü yapıldı. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşma yapan İlçe Spor Müdürü K. Adem Altun; “Bugün burada, amatör spor haftasını kutlamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Amatör spor, sadece fiziksel sağlığımızı değil aynı zamanda sosyal yaşamımızı ve toplumsal dayanışmamızı güçlendiren bir alan. Bu haftayı sporun birleştirici gücünü, sağlıklı yaşamı ve fair play ruhunu yaymak için bir fırsat olarak görüyoruz.

Amatör spor, gençlerimize disiplin, azim ve takım ruhunu aşılar. Bu değerler, hayatlarının her alanında onlara rehberlik edecek ve gelecekteki başarılarına zemin hazırlayacaktır. Unutmayalım ki, spor sadece kazanmakla değil, aynı zamanda eğlenmek, öğrenmek ve birlikte vakit geçirmekle de ilgilidir.

Bu vesileyle, sporun getirdiği güzellikleri birlikte paylaşalım ve amatör ruhu her zaman yaşatalım. Hepinize sağlıklı, mutlu ve spor dolu bir hafta diliyorum. Başta Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç, Akyazı Kaymakamımız Sayın Mustafa İkbal Eşki, Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan olmak üzere antrenörlerimize, sporcularımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu yıl 7 – 11 Ekim 2024 tarihleri arasında ülke genelinde kutlanan Amatör Spor Haftası amatör spor, sağlıklı yaşam ve sosyal dayanışma ve toplumsal birlikteliğin temellerini oluşturan önemli bir unsurdur.

Amatör Spor Haftası bireyleri spor yapmaya teşvik etmek, sporun faydalarını vurgulamak ve gençlerimizi bu alanda desteklemek amacıyla düzenlenmektedir. Spor, yalnızca fiziksel sağlığımızı değil, aynı zamanda zihinsel ve sosyal gelişimimizi de olumlu yönde etkilemektedir.

Kortej yürüyüşünün ardından Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinde Badminton, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Voleybol, Minyatür Kale Futbol, Bilek Güreşi, Güreş, Kick Boks, Karate, Floor Curling, Golf, Step Aerobik, Yüz Boyama ve Basketbol branşlarında sportif etkinliklerin düzenlenmesinin ardından organizasyon son buldu.

Amatör Spor Haftası Basın Açıklaması Kurs Belgesi Dekoratif El Sanatları

Akyazı’da Amatör Spor Haftası Coşkuyla Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir