Sakarya’nın Akyazı ilçesinde düzenlenen geleneksel Aktepe 3. Kızak Şenliği, yoğun katılımla başladı. Akyazı Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte, çocuklar ve aileler doyasıya eğlendi.
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, şenliğin ilk gününün büyük bir coşkuyla tamamlandığını belirterek, “Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinliğimizde çocuklarımız ve ailelerimiz karın tadını çıkardı. Yarın da hep birlikte eğlenmeye devam edeceğiz” dedi.
Katılımcılar, kızaklarla kayarak keyifli anlar yaşarken, etkinlik alanında çeşitli ikramlar ve eğlenceli aktiviteler de yer aldı. Şenliğin ikinci gününde de yoğun ilgi bekleniyor.
Akyazı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kızak Şenliği, kış aylarında bölgedeki sosyal etkinlikleri artırarak ailelerin bir araya gelmesini sağlamayı amaçlıyor. Şenliğin ikinci günü de çeşitli sürpriz etkinliklerle devam edecek.



