Otobanda feci kaza: 2 ölü var!
Otobanda feci kaza: 2 ölü var!

Otobanda feci kaza: 2 ölü var!

Anadolu Otoyolu'nda meydana gelen trajik kazada iki sürücü hayatını kaybetti. Olayın detayları ve kazanın nedenleri hakkında bilgi alın. Güvenli sürüş ve trafik kurallarına uyumun önemi üzerine düşünmeye davet ediyoruz.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün sabah saatlerinde, Anadolu Otoyolu Gümüşova mevkiinde bir kaza meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ankara’dan İstanbul yönüne seyir halinde olan Metin Çakmak (50) yönetimindeki 74 DE 080 plakalı demir yüklü tır, Sultaniye köyü yakınlarındaki köprüde kar nedeniyle tuzlama çalışması yapan Recep Gülaçtı (49) idaresindeki 06 BJY 431 plakalı karayolları tuzlama aracına çarptı.

Tuzlama aracına çarptı

Otobanda feci kaza: 2 ölü var!
Otobanda feci kaza: 2 ölü var!

Alınan bilgilere göre, İstanbul istikametine gitmekte olan Metin Çakmak (50) idaresindeki 74 DE 080 plakalı tır aracı, Sultaniye köyü mevkiinde kar nedeniyle tuzlama yapan Bayram Gülaçtı (49) idaresindeki 06 BJY 431 karayolları tuzlama aracına çarptı.

Her iki aracın da şoförü hayatını kaybetti

Çarpışmanın etkisiyle her iki araç, bariyerleri parçalayarak köprüden aşağıya uçtu. Olayı görenlerin hemen ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ne yazık ki, kazada her iki aracın sürücüsü de olay yerinde hayatını kaybetti.

Otobanda feci kaza: 2 ölü var!
Otobanda feci kaza: 2 ölü var!

Yetkililer, kazanın meydana geldiği bölgedeki hava koşullarının zorluğuna dikkat çekerek, sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini vurguladılar. Kazayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Otobanda feci kaza: 2 ölü var!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir