1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. AKİMDER Geleneksel Pilav Günü Geniş Katılımla Gerçekleşti

AKİMDER Geleneksel Pilav Günü Geniş Katılımla Gerçekleşti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nin Geleneksel Pilav Günü etkinliği Okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Akyazı İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Pilav Günü etkinliği, bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlik, Akyazı İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde mezunları, öğrencileri ve davetlileri bir araya getirdi.

Geleneksel Pilav Günü, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkulu bir atmosferde geçti. Etkinliğe, okulun eski ve yeni mezunları, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Recep Kırlak etkinliğin mezunlar arasındaki bağları güçlendirdiğini ve okulun tarihine sahip çıkmak adına önemli bir gelenek olduğunu vurguladı.

Pilav günü programı Mustafa Bulut Hoca’nın Kuran’ı Kerim tilaveti başlarken Sırasıyla Dernek başkanı Recep Kırlak,Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan,Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli,İlçe Milli eğitim müdürü Hasan Can,Akyazı proje kız imam hatip lisesi müdürü Muammer Hikmet,Akyazı Anadolu erkek imam hatip lisesi müdürü İbrahim Kalkan,Akyazı imam hatip ortaokulu müdürü Emin Akbayrak,SİMDER Başkanı Yahya Bakır ve son olarak duayen öğretmen Feridun Açıldı hoca birer konuşma yaparak duygularını ve görüşlerini dile getirdiler.

Etkinlikte, katılımcılara bolca pilav ve ayran ikram edildi. Ayrıca, okulun eski mezunları ve öğretmenleri, anılarını paylaşarak duygusal anlar yaşadı.

Pilav günü etkinliği toplu hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

AKİMDER Geleneksel Pilav Günü Geniş Katılımla Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir