1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. AKİMDER üyeleri ve Mensupları Dernek Lokalinde Bayramlaştı

AKİMDER üyeleri ve Mensupları Dernek Lokalinde Bayramlaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI AKİMDER ÜYELERİ BAYRAMLAŞTI
Akyazı ilçemizde faaliyet gösteren Akyazı İmam Hatip Mezunları Derneği (AKİMDER) üyeleri Kurban bayramı bayramlaşmasını dernek lokalinde gerçekleştirdi.

Kurban  Bayramı, Akyazı ilçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Akyazı İmam Hatip Mezunları Derneği üyeleri ve Akyazı Din görevlileri üyeleri  AKİMDER dernek binasında bayramlaştı.

Birbirlerine hasret giderdiklerini belirten AKİMDER Başkanı Recep Kırlak, “Her yıl geleneksel pilav günü ve bayramlarda imam hatip mezunları arkadaşlarımızla bir araya gelerek hasret gideriyoruz. İmam hatip mezunları olarak tüm Akyazı halkının bayramını tebrik ederiz” dedi. Kurban bayramı dolayısıyla Akyazı din görevlilerinin de katılımıyla AKİMDER Lokalimizde Bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Katılım gösteren ve katılmak isteyip te katılamayan gönlü bizimle olan kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz dedi.

Bayramlaşmaya Akyazı ilçe milli eğitim müdürlüğüne yeni atanan Akyazı İHL Mezunu Hasan Can’da katılarak tüm mezun,mensup ve eğitim camiasının Kurban bayramını kutladı.

AKİMDER üyeleri ve Mensupları Dernek Lokalinde Bayramlaştı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir