1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Akyazı Halkı Gazze Nöbetine Devam Ediyor

Akyazı Halkı Gazze Nöbetine Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’da bugün saat 15.00 ile 16.00 arasında Gazze’de yaşanan vahşeti kınama ve mazlumlara dua nöbetine devam edildi.

Bugünkü nöbet programında Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan, başkan yardımcısı Mehmet Öztürk, Akyazı muhtarlar derneği başkanı Ahmet Savaş, Muhtarlar dernek başkan yardımcısı Hüseyin Yazıcı, Sakarya Üniversite kampüs camii imamı Erol Demir hoca, İHH Görevlisi Emin Akbayrak, Akyazı mahalle ve köy muhtarlarımız katılım gösterdiler.

Programda Akyazı Belediye başkanı Bilal Soykan, Muhtarlar Cemiyeti başkanı Ahmet Savaş, İHH Görevlisi Emin Akbayrak konuşmalar yaptılar. Program Erol Demir hocanın duasının ardından bayanların nöbeti ile devam edildi. Konuşmalarda İsrail’in vahşetleri kınandı. İsrailin zulümlerinin durması için tüm insanlığın, İslam devletlerinin ve Tüm Ümmetin Gazzeli müslüman kardeşlerimizin sahip çıkmaları gerektiği vurgulandı.

Akyazı Belediye başkanı Soykan’da;

Filistin’de yaşanan ve tarihte benzeri görülmemiş olan zulüm ve soykırıma karşı Akyazı Sivil Toplum Kuruluşları tarafından gerçekleştirilen ‘Gazze Nöbeti’ etkinliği ve basın açıklamasına katıldık.
Zalime karşı mazlumların yanında olmaya ve hakikati haykırmaya yılmadan yorulmadan devam edeceğiz. Çünkü; “Allah her zaman iyilerin ve doğrunun yanındadır.”
Zalimler için yaşasın cehennem..diyerek sözlerini noktaladı.
Akyazı Halkı Gazze Nöbetine Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir