1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Akyazılı Karateciler Balkan Üçüncüsü Oldular

Akyazılı Karateciler Balkan Üçüncüsü Oldular

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12 Balkan ülkesinden 1657 sporcunun katıldığı 28. Balkan çocuklar karate şampiyonasında ilçemiz sporcuları Balkan üçüncüsü oldular.
31 Mayıs 2 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü spor salonunda düzenlenen 28. Balkan çocuklar karate şampiyonası için karate milli takıma çağırılan ve ülkemiz adına yarışan 2012 doğumlu yıldız bayanlar 50 kg da Ayşen Saner,
2011 doğumlu yıldız bayanlar 54 kg Sare Kaya Balkan üçüncüsü oldular.
Turnuvada rakipleri ile büyük mücadele ederken hakemlerle de mücadele etmeleri milli takimin diğer sporcuları tarafından tribünde verdikleri desteklere kürsüde yer almayı bildiler.
Alınan başarıyı ilçemize hayırlı olsun diyen karate antrenörü Sezai Yolcuoğlu, Çocuklarımıza millîlik unvanı yanında spor ahlakı ile birlikte geleceğimize şekillenmesinde katkı sağlamak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Aldığımız başarı ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Bizlere destek veren ilçe kaymakamı sayın Mustafa İkbal Eşki’ye ilçe spor müdürü sayın Adem Altun’a Halk eğitim müdürü sayın Ali Salih Akyüz’e velilerine teşekkür ederim.

Her şey gençliğimiz için.

Akyazılı Karateciler Balkan Üçüncüsü Oldular
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir