1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Aydın Maksan’dan Kuzulukspora Büyük Destek

Aydın Maksan’dan Kuzulukspora Büyük Destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzulukspor Büyük Düşünüyor…

İlçemizi Sakarya Süper amatörde temsil eden ekiplerimizden Kuzulukspor Forma isim hakkı konusunda ilçemizde faaliyette bulunan AYDINMAKSAN firması ile her konuda anlaşmaya vardı.

Kuzulukspor’un emektar ve cefakar yöneticileri Emre Çiçek,Yunus Asan,Faruk Salim ve Hüseyin Asan’ın yoğun çaba vererek olumlu sonuçlanan  bu proje sonunda kulüp, AYDINMAKSAN’ın da desteği  sayesinde hedef büyülterek Başarı tutkusu ve mükemmellik değerlerimizi paylaşarak asıl hedeflerinin Bal ligi olduğunu söylediler.

Anlaşma sonunda Aydınmaksan adına açıklamada bulunan iş insanı Ömer Sefa Aydın; Kuzulukspor ve Kuzuluksporlu idarecilerimizle  bu yolculuğa çıkmaktan memnuniyet duyduk,bu sponsorluğun hem ilçemiz hem kulübümüz hemde şirketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Kuzulukspor kulübü adına değerlendirmede bulunan Emre Çiçek ;İlçemizin iki önemli değeri olarak bir araya geldik,Bal ligine çıkma yolunda bize büyük katkı sunacak olan Aydınmaksan firması adına değerli arkadaşımız Ömer Sefa Aydın’a kulübümüz adına teşekkür ediyoruz dedi.

Çiçek ayrıca 2024-25 sezonundan itibaren Kuzulukspor’un isminin Aydınmaksan Kuzulukspor olarak kullanılacağını açıkladı.

Sporun ve sporcunun dostu Akyazı Havadis.com haber ailesi olarak bu önemli projeye katkı veren herkesi tebrik eder yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz.

 

Aydın Maksan’dan Kuzulukspora Büyük Destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


1 Yorum

  1. 12 Ağustos 2024, 15:04

    HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH

    Cevapla