1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi’nde çalışmalar başladı

Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi’nde çalışmalar başladı

featured
default
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’nın trafiğini rahatlatacak ve yeni bir cadde oluşturacak olan Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi’nde çalışmalar başladı.

Akyazı Karacasu Deresi’nin çevresi Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi tarafından güzelleştirilecek. Kazı ve dolgu çalışmalarının ardından yolun asfaltlanarak ilçeye yeni bir cadde kazandırılacağını ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz gibi bisiklet ve yaya yolları, çevre düzenlemeleri ve asfalt çalışmaları ile Karacasu Deremizin çevresini ilçemize yakışır bir hale getireceğiz” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Soykan, “ Büyükşehir Belediyemiz bu projede bizlere büyük bir destek veriyor. Akyazı’mız için attığımız her adımda yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a, ilçe trafiğimizi rahatlatacak olan ve Akyazı’mıza çok yakışacak olan bu projemizdeki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Proje süresince trafikte yaşanabilecek aksaklıklara da değinen Başkan Soykan, “ Kazı ve dolgu çalışmalarından dolayı belirli dönemlerde trafikte aksamalar yaşanabilir. Vatandaşlarımıza şimdiden gösterecekleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum. Her şey daha güzel bir Akyazı için” diye konuştu.

default

default

Karacasu Deresi Çevre Düzenleme Projesi’nde çalışmalar başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir