1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Merhum Hasan Bakır İçin Hanesinde Okuma yapıldı

Merhum Hasan Bakır İçin Hanesinde Okuma yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhum Hasan Bakır İçin Hanesinde Okuma yapıldı

İlçemiz Alaağaç Mahallesi halkından merhum İsmail ve Hüseyin Bakır’ın Kardeşleri, İlçemiz esnaflarından(AKSER) Akif Bakır’ın Babası, Metin, Ahmet, Sinan, Mustafa ve Mehmet Bakır’ın Amcaları, Belediye personeli Adem Aydın’ın Dayısı, Muharrem Dalkılıç ve Yalçın Toprak’ın Kayınpederleri Hasan Bakır için bugün haneleri önünde kuranı kerim tilaveti ve mevlit okuması gerçekleştirildi.

Okumaya Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki,Ak Parti ilçe başkanı Mesut Ekrem,belediye başkan yardımcısı Mehmet Öztürk,BBP ilçe başkanı Naim Yolcu,İlçe spor müdürü Adem Altun,Saski şube müdürü Ünal Gündüz ve davetliler katılarak Bakır ailesini bu anlamlı ve özel günde yalnız bırakmadılar.

Aile adına konuşan Akif Bakır; Rahmetli babam için düzenlediğimiz okuma programına katılan veya mazeretleri nedeni ile iştirak edemeyip arayan soran herkese ailemiz adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

{“remix_data”:[],”remix_entry_point”:”challenges”,”source_tags”:[“local”],”origin”:”unknown”,”total_draw_time”:0,”total_draw_actions”:0,”layers_used”:0,”brushes_used”:0,”photos_added”:0,”total_editor_actions”:{},”tools_used”:{“transform”:1},”is_sticker”:false,”edited_since_last_sticker_save”:true,”containsFTESticker”:false}

Merhum Hasan Bakır İçin Hanesinde Okuma yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir