1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Mesut Ekrem ; AK Parti’mizde sevgi, kardeşlik ve vefa esastır

Mesut Ekrem ; AK Parti’mizde sevgi, kardeşlik ve vefa esastır

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sakarya Sosyal Politikalar Birim Başkanlığının koordinesinde Akyazı İlçesi’nde eş zamanlı bir saha çalışmasına imza atıldı.

Akyazı’da 151 haneye eş zamanlı gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların sorun ve talepleri dinlenerek, çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirildi.   AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Ali İnci, İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Akyazı Belediye Başkanı, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda partilinin gruplar halinde katıldığı çalışmada; şehit, gazi, yaşlı, engelli, dul, yetim, öksüz gibi ailelere hane ziyaretleri gerçekleştirildi.

AK Parti’mizde sevgi, kardeşlik ve vefa esastır.❞

Ziyaretler ile alakalı değerlendirmede bulunan ilçe başkanı Mesut Ekrem ;  İl Sosyal Politikalar Birim Başkanlığımızın koordinesinde İlçemizde 151 haneye eş zamanlı ziyarette bulunduk.

AK Parti kadroları olarak tüm kademelerimizle her zaman sahada, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönülle olduk ve olmaya da devam ediyoruz.

Bizler, vaktimizi ve enerjimizi her zaman çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanıyoruz. Bugün bizleri bağrına basan, sevgilerini ve muhabbetlerini bizlerden esirgemeyen Kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Programların başarılı bir şekilde icra edilmesinde görev alan başta Sosyal Politikalar Birim Başkanlığımıza ve ekibine, yönetim kurulumuza ,Belediye başkanımıza ,meclis üyelerimize,kadın ve gençlik kollarımıza gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah bu ve benzeri saha çalışmalarımızda daha fazla bir araya gelmeye devam edeceğiz.
#BirlikteDahaGüçlüSakarya

Mesut Ekrem
Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı

Mesut Ekrem ; AK Parti’mizde sevgi, kardeşlik ve vefa esastır
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir