1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

Polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis zehre geçit vermedi
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesi amacıyla Adapazarı ve Erenler ilçesinde 6 ayrı düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli yakalandı.
Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesi amacıyla Adapazarı ve Erenler ilçesinde 6 ayrı operasyon düzenlendi.

14 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Bu operasyonlarda 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üst, araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 112 adet sentetik ecza ilacı, 32 adet extacy maddesi, 34 gram metemfetamin maddesi, 26 gram bonzai maddesi,15.50 gram eroin maddesi, 12 kök kenevir (1 ile 3 metre boylarında) uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 36 bin TL, 6 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet ruhsatsız tabanca, 25 adet fişek,12 adet kartuş,1 adet çalıntı motosiklet, 2 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 4 adet çalıntı bisiklet ele geçirildi.

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Yakalanan şahıslardan; 1 şahsın hırsızlık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası, 1 şahsın ise uyuşturucu ticareti yapmak ve suç eşyasının satın alınması suçundan 5 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilmiş olup, adli işlemlere
başlandı.

Polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir