1. Haberler
  2. Manşet
  3. Sakarya Jandarmadan Kaçak Tütün Operasyonu

Sakarya Jandarmadan Kaçak Tütün Operasyonu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarmadan Kaçak Tütün Operasyonu…
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Serdivan İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Serdivan ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden S.C. (K. 40) isimli şahsın Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumundan yetki belgesi almadan veya bildirimde bulunmadan ticari amaçla; makaron veya yaprak sigara kâğıdını, içine kıyılmış tütün doldurulmuş olarak sattığına dair alınan duyum üzerine Sakarya Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama ve el koyma kararına istinaden şahsa ait ev ve eklentilerinde 01 Mart 2022 tarihinde KOM Şb.Md.lüğü ve Serdivan İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan arama neticesinde;
(4) adet Otomatik Sigara Sarma Makinası, (4) adet Kompresör, (11.800) adet Satışa Hazır içi dolu Makaron, (80.000) adet Bandrolsüz Makaron, (48) Kilogram Açık Tütün, (1) adet Hassas Terazi ele geçirilmiştir.
Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, alınan talimatlar doğrultusunda şüpheli S.C. ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmış olduğu bildirildi.

Sakarya Jandarmadan Kaçak Tütün Operasyonu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir