Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), şehir genelinde yürüttüğü altyapı güçlendirme çalışmalarına Serdivan’da devam ediyor. Aralık Mahallesi’nde başlatılan600 metrelikyeni yağmur suyu hattı projesi ile özellikle yoğun yağışdönemlerinde oluşabilecek taşkın riski ortadan kaldırılıyor.
Bölgedeki yeni yerleşimyerlerinin altyapı ihtiyacı göz önünde bulundurularak başlanan proje mevcut kanal hattının üzerindeki yükü de hafifletecek.
“Taşkın riskini sıfırlamak için aralıksız çalışıyoruz”
Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizin altyapısını güçlendirmek ve taşkın riskini sıfıra indirmekiçinçalışmalarımıza devam ediyoruz. Aralık Mahallesi’nde başladığımız projeyle bölgenin gelecekteki ihtiyaçlarına cevap vererek, yağmur sularını kayıpsız bir şekilde taşıyacağız”ifadelerine yer verildi.
Serdivana çalışın siz her daim serdivana.oyu bizden alın en düşük oy veren ilçeye en büyük yatırımları yapın.keriziz biz ya.erenleri pislik götürsün adapazarını uyuşturucu müptelaları yenikenti de köpekler istila etsin. Ama biz verelim size her tür yetkiyi…bizden adam olmaz