Sakarya’da Yangın: 20 Milyon Liralık Çocuk Oyun Alanı Kül Oldu

Sakarya'nın Serdivan ilçesindeki ASEM Mobilyacılar Çarşısı içerisindeki 3 katlı çocuk oyun alanında çıkan yangın, işletme müdürünün belirttiğine göre 20 milyon liralık yatırımın bir gecede küle dönmesine neden oldu. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde, ASEM Mobilyacılar Çarşısı içerisinde yer alan 3 katlı çocuk oyun alanında sabah saatlerinde büyük bir yangın meydana geldi. Yangının, işletme müdürü Dilek Eker’in ifadesine göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü başladığı bildirildi.

Yangın kısa sürede büyüyerek, çevredeki diğer alanlara da sıçrama tehlikesi oluşturdu. Durumun hemen ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait ekipler, 7 araç ve 21 personel ile olay yerine intikal etti. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak, yangın sonucunda işletmede yaklaşık 20 milyon liralık bir zarar oluştu ve ekipler konuya ilişkin derhal incelemelere başladı.

Dilek Eker: “Bir Senelik Emeklerimiz Çöp Oldu”

Yangının ardından Bursa’dan olay yerine gelen oyun alanı işletme müdürü Dilek Eker, yangının ardından yaşananları şu şekilde anlattı:

“Saat 05.00’de yangın hakkında bilgi aldık ve hemen Bursa’dan yola çıktık. İtfaiye ekipleriyle yaptığımız görüşmede, yangının elektrikten kaynaklanabileceği yönünde bilgiler aldık. Ancak, resmi raporun ardından durum netleşecek. Oyun alanımızın iki katı tamamen kül olmuş durumda, alt kat ise üst katlara kıyasla daha az zarar görmüş. En kısa sürede tadilat çalışmalarına başlayacağız.”

Eker, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Burası çocuklar için bir oyun alanıydı; kum havuzu, kaydırak gibi birçok eğlence unsuru barındırıyordu. Yaklaşık 20 milyon lira yatırım yaparak bu alanı açtık. Şimdi, oyuncaklar da dahil olmak üzere belki de bir 20 milyon lira daha harcamak zorunda kalacağız. Yani, 20 milyon liralık yatırımımız bir gecede kül oldu. İçeriye girip tüm alanı gezdiğimizde, burada bir yıldan fazla süredir çalıştığımız kadromuzla birlikte çok emek verdiğimizi fark ettik. Ancak tüm emeklerimiz bir gecede maalesef çöp oldu.”

Sakarya’da Yangın: 20 Milyon Liralık Çocuk Oyun Alanı Kül Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com