1. Haberler
  2. -MANŞETLER-
  3. Yuvalakspor İçin içerisi dışarısı fark etmiyor 2-6

Yuvalakspor İçin içerisi dışarısı fark etmiyor 2-6

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuvalakspor İçin içerisi dışarısı fark etmiyor 2-6

Sakarya Birinci amatörde emin adımlarla yoluna devam eden ve şampiyonluk hedefleyen  Özgür Kaya’nın talebeleri Yuvalakspor bu hafta konuk olduğu Hendek temsilcisi Rasimpaşaspor ile oynadığı maçı 6-2 kazandı.
Maça hızlı başlayan Yuvalakspor 8.dakikada Salih baş ile öne geçti 25.dakikada Berkay Demiralay’ın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Yuvalakspor dakikalar 40. Gösterdiğinde kalesinde golü görünce Rasimpaşaspor eşitliği sağladı 1-1.

Beraberlik sonrası oyunda tekrar ağırlığını hissettiren Yuvalakspor tecrübeli oyuncusu Hakan soylu ile tekrar öne geçti ve devreyi 2.1 önde kapattı.
İkinci yarıda oyuna tempolu ve baskılı başlayan Yuvalakspor 52.dakikada Selami Demircan ve  55.dakikada İbrahim Dağlı ile arka arkaya iki gol bulunca skoru birden 1-4  e getirdi .

Rasimpaşaspor 63.dakikada penaltıdan skoru 2-4 yaparken konuk ekibimiz 85.dakikada Selami Demircan ve 90.dakikada da yılların tecrübesi Hakan soylu ile tekrar goller bularak maçın skorunu tayin ettiler.

Kazanılan bu galibiyetle ligde üçte üç yapan ekibimiz 9 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü.Yuvalakspor gelecek hafta evinde Çaykışlasporu ağırlayacak.

Sporun ve sporcunun dostu Akyazı Havadis haber ailesi olarak ekibimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yuvalakspor İçin içerisi dışarısı fark etmiyor 2-6
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir